Exmanžel sa vyhrážal zabitím.Krádež poľovníckych psov.

03.03.2011 Celý región

Policajti z Giraltoviec včera (02.03.2011) obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania 45 ročného muža bytom Okrúhle, okres Svidník.
Exmanžel sa vyhrážal zabitím:
Obvinený dňa 02.03.2011 v ranných hodinách v kuchyni bytu bývalej manželky ( 43 r. ) po výčitkách, že s ním v noci nič nemala ju napadol a oboma rukami škrtil a následne bil rukami do hlavy a pritom sa jej vyhrážal slovami \" Ja ťa raz zabijem hoc pôjdem do basy, však ja sa z basy dostanem\". Po tomto incidente porozbíjal zariadenie kuchyne, pričom konanie bývalého manžela vzbudilo u poškodenej dôvodnú obavu, že svoje vyhrážky uskutočni. Počas útoku nedošlo k takému zraneniu, ktoré by si vyžiadalo lekárke ošetrenie. Obvinený bol policajtmi zadržaný dňa 2.3.2011 a umiestnený do cely policajného zaistenia.

Krádež poľovníckych psov:
Na policajnú linku včera popoludní oznámil 48 ročný muž, bytom Vydumanec, okres Prešov krádež dvoch poľovníckych psov. Doposiaľ neznámy páchateľ sa vlámal na pozemok rodinného domu v obci Malý Šariš, okres Prešov. Páchateľ podišiel ku kovovému kotercu, na ktorom otvoril dvierka a ukradol suku čiernej farby, následne psa hnedej farby, rasy( Daxel Kopov), ktorý sa voľne pohyboval po záhrade. Neskôr sa presunul k vedľajšiemu kotercu, v ktorom bol ďalší pes hnedej farby, rasy ( Bavorsky Farbiar), ktorého vypustil, zbil, ale neukradol. Majiteľovi psov spôsobil škodu krádežou vo výške 1.500, -EUR. Prípad vyšetrujú policajti z Veľkého Šariša, ktorí začali trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody.
 

Vyberte región